Zaterdagen:

Datum: iedere zaterdag
Tijd: 13:30 uur 
Afstand: +/- 80 km (2,5 tot 3 uur) ter plekke bepalen, afhankelijk van animo, weer etc. Er wordt gereden in een A, B, en C groep
Vertrekplaats: Rabobank Staphorst

 

Woensdagvonden:

Datum: Vanaf de eerste woensdag in april tot en met de laatste woensdag in september.
Tijd: April en September 18:30 uur      
Tijd: Mei, Juni, Juli en Augustus 19:00 uur
Afstand: +/- 70 km (2 tot 2,5 uur) ter plekke bepaald door wegkapitein, afhankelijk van animo, weer etc. Er wordt gereden in een A, B, C en D, Dames en beginners groep
Vertrekplaats: Rabobank Staphorst, 5 min. later B+B Personeelsdiensten Rouveen

De maanden mei en september zijn kennismakingsmaanden voor zowel op de weg als voor de mountainbiker.
Dit houdt in dat iedereen die kennis wil maken met het rijden in groepsverband en met de WTC Staphorst-Rouveen dan geheel vrijblijvend mee kan fietsen.
Als het bevalt, en je wil vaker meefietsen dan dien je lid te worden van de club.

Naast de kennismakingsmaanden, is ook een ieder die op een ander moment interesse heeft, welkom om geheel vrijblijvend een paar keer mee te fietsen.

Een introducé mag tweemaal mee fietsen en kan daarna alleen nog mee fietsen als hij of zij lid wordt van de vereniging. Wel is het verplicht om van te voren even een mail te doen i.v.m. de (gratis) introducéverzekering. Je bent dan tijdens een club rit, georganiseerd door WTC Staphorst-Rouveen, verzekerd tegen schade aan de fiets tot een maximum bedrag van € 1000, -. De verzekering is persoonsgebonden. Je bent verzekerd voor de fiets waarop je tijdens het evenement rijdt. Hiervoor moet de WTC je aanmelden bij de NTFU, geef dit dan even door aan het bestuur van de WTC. Het mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De duur van de introducéverzekering is maximaal 1 maand.

In onze agenda vindt u een overzicht van de activiteiten van de club.

Voorafgaand aan activiteiten waarvoor bijvoorbeeld het vervoer naar de start georganiseerd moet worden ontvangen onze leden per mail een uitnodiging om zich via "inschrijven" op deze site aan te melden voor deelname.  Wilt u graag mee met 1 of meer van onderstaande toertochten? Beantwoord dan uiterlijk de woensdagavond in de week van desbetreffende toertocht deze mail.

Wij maken dan het vervoersplaatje rond, en informeren de deelnemers dan uiterlijk de vrijdagavond voorafgaand aan de tocht.  

Wil je graag nog andere/meer toertochten in groepsverband rijden?

Doe dan een oproep in het gastenboek.