Afdrukken

MOUNTAINBIKEN VOOR HET GOEDE DOEL

De WTC Staphorst-Rouveen organiseert op 2e paasdag (9 april) een ATB toertocht door het prachtige bos van de gemeente Staphorst. Iedereen met een ATB vanaf 14 jaar, zowel heren als dames, zijn van harte welkom (ook als je geen lid bent). De verzamelplek is bij Smit Welding Technology, Roelof Brinkstraat 3 in Staphorst om 9.00 uur. De Roelof Brinkstraat ligt tussen de Industrieweg en de spoorlijn op industrieterrein De Baarge. Vanaf daar gaat men gezamenlijk naar de Gorterlaan waar de start plaatsvindt. De route in het bos zal ongeveer 30 kilometer bedragen.

De bedoeling is dat er in 3 of misschien wel 4 groepen gefietst gaat worden, elke groep met een ander tempo. De eerste helft van de route zal de zogenaamde ‘boskapitein’ voorop fietsen om de route aan te geven. De laatste 15 km van de tocht is er de mogelijkheid om er als een haas vandoor te gaan, omdat de route vanaf hier met pijlen staat aangegeven (Vlot en Winters route).

Deelname is gratis, de koffie met appelkoek na afloop ook. En natuurlijk kun je ook je fiets afspuiten. Wel staat er een bus waar een (vrijwillige) bijdrage in gedeponeerd kan worden voor het goede doel, de Hersenstichting.

Lijkt het je leuk om samen met ons deze mooie route te fietsen? Schroom dan niet om mee te doen! Een helm is verplicht en deelname is voor eigen risico. Wil je meer weten klik dan hier voor telefoonnummers van bestuursleden of plaats een bericht in ons gastenboek.