Op 2e kerstdag (vrijdag 26 december) organiseert de WTC Staphorst-Rouveen weer een mountainbike (kennismaking) tocht voor leden en niet-leden. Zowel heren als dames zijn van harte welkom om gezamenlijk een rondje te fietsen. Een leuke gelegenheid om te ervaren hoe het is om met een groep te gaan mountainbiken. Er zal een tocht gereden worden van ongeveer 30 kilometer. De start is om 9.30 uur bij Smit Welding Technology aan de Roelof Brinkstraat 3 (industrieterrein De Baarge) in Staphorst.

Vanaf daar fietst men gezamenlijk naar de parkeerplaats vlakbij de Beugelenveldweg waar de start plaats vindt. Het is de bedoeling dat er in 3 of misschien wel meerdere groepen gefietst gaat worden. Elke groep heeft zijn eigen tempo. De eerste helft van de route zal de zogenaamde “boskapitein” voorop fietsen om de route aan te geven.

De laatste 15 kilometer van de tocht is er de mogelijkheid om er als een “kerstkonijn” vandoor te gaan, omdat de route vanaf hier met pijlen staat aangegeven (Vlot en Winters route).

Deelname is gratis. Na afloop is er koffie en een broodje voor iedereen, dit wordt aangeboden door Smit Welding Technology en Bakkerij Ubak. 

Lijkt het je leuk om samen met ons deze mooie route te fietsen? Schroom dan niet om mee te doen!

Wil je meer informatie neem dan contact op met Harm  Smit 06-52788830. Of plaats een berichtje op het gastenboek van www.wtcstaphorst-rouveen.nl. Deelname is vanaf 14 jaar, voor eigen risico en een helm is verplicht.

Deze tocht is natuurlijk ook een leuke ‘opwarmer’ voor de B+B veldtoertocht die gepland staat op zaterdag 17 januari 2015 (35 en 50 km)