Afdrukken

De wielerclub WTC Staphorst-Rouveen organiseert in samenwerking met Toerclub Swolland uit Zwolle de 2-Provinciën tocht op zaterdag 7 maart. De tocht, door de landelijke omgeving en bosrijke gebieden, staat al jaren op het programma als openingstocht van menig toerfietser.

De afstanden die gereden kunnen worden zijn 70 en 135 km. Er zijn twee verschillende startplaatsen: - vanaf Café de Dissel, Gemeenteweg, 127 in Staphorst - vanaf Café restaurant de Vrolijkheid, Oude Meppelerweg 3 in Zwolle

Voor de tocht van 135 km is het mogelijk te starten tussen 8.00 uur en 10.00 uur. Voor de tocht van 70 km is dit tussen 9.00 en 11.00 uur. Er zijn verschillende routemogelijkheden. Elke route is aangegeven d.m.v. pijlen. Het inschrijfgeld bedraagt: € 4,00 p.p. (voor NTFU leden) en € 5.00 p.p. (voor niet leden) en € 2,00 p.p. voor de leden van WTC en Swolland. Jeugd t/m 15 jaar mag gratis meefietsen.

Voor de veiligheid is het dragen van een helm verplicht. Deze tocht wordt verreden onder de auspiciën van de NTFU en is beloond met 1 ster!. Meesters Tweewielers uit Staphorst is evenementsponsor van deze tocht.