Inmiddels neemt het mailverkeer toe rondom de B+B veldtoertocht organisatie, de draaiboeken worden nagekeken en geactualiseerd. De vrijwilligers beginnen langzaamaan warm te lopen en de eerste verkennende tochtjes zijn geweest voor het bepalen van de mooiste route.

Ook op het vlak van de sponsoring moeten er de nodige zaken plaatsvinden en nemen we weer contact op met de vele bedrijven in de Staphorst, Rouveen en IJhorst die veelal belangenloos ondersteunen met middelen, handjes of producten. Ook dit jaar willen we op dit vlak proberen iets ‘extra’ te doen voor de bezoekers en fietsers.

Om te beginnen is de evenement sponsor weer bekend voor de B+B veldtoertocht, Meesters Tweewielers zal ook dit jaar aanwezig zijn voor de nodige ondersteuning op het gebied van kleine gebreken aan materialen etc. We zijn Henk Meesters hiervoor dan ook zeer dankbaar en door het team van Meesters wordt druk nagedacht over de verdere invulling van hun zijde.

Ook hebben we een oud-profwielrenner weten te strikken die aanwezig zal zijn bij de start en misschien zelf wel een rondje gaat rijden. WTC Staphorst-Rouveen fietst reeds 3 jaar in de kleding van Bioracer en daar zijn we uitermate tevreden mee. Onze kledingleverancier heeft in elk geval toegezegd dat hun Bioracer Truck aanwezig zal zijn.

Voor en na de start is er volop gelegenheid om onze nieuwe kledinglijn voor de komende 3 jaren te bekijken. Ook kan je in gesprek met Oud-prof Bart Voskamp die persoonlijk aanwezig zal zijn om namens Bioracer uitleg te geven. Komt u gerust als toeschouwer kijken bij de start om 9 uur, de kleding bewonderen of gewoon een praatje maken bij de startlocatie.

Er wordt nog hard gewerkt om ook voor de pauzelocatie nog iets speciaals te regelen, wat daar precies gaat gebeuren blijft nog even een verrassing. Het is in elk geval 3 NTFU-sterren waardig, dat beloven we. Vanaf begin december zal de poster met de aankondiging van de tocht op diverse locaties te zien zijn. Blijf uiteraard deze blog, onze website en Facebook volgen voor meer nieuws en updates.