Afdrukken

Op 2e kerstdag (zaterdag 26 december) organiseert de WTC Staphorst-Rouveen weer een mountainbike (kennismaking) tocht voor leden en niet-leden. Zowel heren als dames zijn van harte welkom om gezamenlijk een rondje te fietsen. Een leuke gelegenheid om te ervaren hoe het is om met een groep te gaan mountainbiken. Er zal een tocht gereden worden van ongeveer 30 kilometer. De start is om 9.30 uur bij Mubo Metaal industrieweg 41 Staphorst.

Vanaf daar fietst men gezamenlijk naar de parkeerplaats vlakbij de Beugelenveldweg waar de groepen ingedeeld worden. Het is de bedoeling dat er in 4 of misschien wel meerdere groepen gefietst gaat worden. Elke groep heeft zijn eigen tempo onder leiding van een zgn. ‘boskapitein’
Na afloop is er koffie en een broodje voor iedereen, dit wordt aangeboden door Mubo Metaal en Bakkerij Ubak.

Lijkt het je leuk om samen met ons te gaan fietsen? Schroom dan niet om mee te doen!
Wil je meer informatie neem dan contact op met Fred Verbij 06-12402057. Of plaats een berichtje op het gastenboek van www.wtcstaphorst-rouveen.nl. Deelname is gratis, vanaf 14 jaar, voor eigen risico en een helm is verplicht.

Deze tocht is natuurlijk ook een leuke ‘opwarmer’ voor de B+B Veldtoertocht (3 NTFU sterren) die gepland staat op zaterdag 23 januari 2016 (35 en 50 km)