De 7e editie van de B+B Veldtoertocht is weer voorbij. De WTC Staphorst-Rouveen mocht bij de finish van velen de complimenten in ontvangst nemen voor de 3 NTFU sterren tocht (‘Klassieker’). Want de vele vrijwilligers van de WTC hadden weer hun best gedaan om leuke elementen zoals bruggen en een echte windtunnel in het parcours op te nemen.

En er werd goed voor de inwendige mens gezorgd op de pauzelocatie bij Camping de Vossenburcht in IJhorst en ook het broodje met warme worst aangeboden door Keurslager Bergerslag nam gretig aftrek om de energie weer aan te vullen.

Vrijdag waren er 20 WTC-ers bezig om ‘alles’ op te bouwen en de route uit te zetten. En maar liefst 40 WTC-ers waren afgelopen zaterdag in touw om iedereen een leuke dag te bezorgen. Uiteindelijk waren er 557 deelnemers van jong tot oud die aan de start verschenen.

Meesters Tweewielers uit Staphorst was de evenementsponsor van deze tocht en stond met een materiaal stand op de pauzelocatie. Vele mensen hadden wat mankementen aan de MTB maar de vakkundige monteurs kregen alles weer aan de praat. Zelfs de service bus van Meesters is er nog een paar keer op uit geweest om deelnemers met een lekke band ter plekke te helpen zodat ze de tocht weer voort konden zetten. Hulde voor het team van Meesters Tweewielers aan de Gemeenteweg 130 in Staphorst.  

Natuurlijk kan de WTC het niet organiseren zonder de ondersteuning van vele plaatselijke ondernemers, waarvoor ook onze dank. Op naar de 8e editie op zaterdag 21 januari 2017.

De B+B Veldtoertocht is mede mogelijk gemaakt door:

B+B personeelsdiensten, de Rabobank, Bloemhof en Pleiter Auto's, Uitgaanscentrum Kisteman, Muziekcafe de Dissel, Familiecamping De Vossenburcht, Meesters Tweewielers, Boni supermarkt, de Sportstee, KHT Quads, Bioracer fietskleding en schaatskleding, DC Grafimedia, Chiquita, Print Buyers International, vanVelzel ontwerp- en productieburo , Keurslager Bergerslag, Talens houthandel, Het Rode Kruis , Geert Kleis fotografie, Bam Groep, Hamusta machineverhuur, H. Veerman Bouw, Allround Schilder Fred Verbij, Egbert Tuin Fotografie, Sportvoedingwebshop.com, Klaas Mulder Verhuur, BAM Groep, Staatsbosbeheer, Landschap Overijssel en overige particuliere grondeigenaren en de vrijwilligers van de WTC Staphorst-Rouveen.