Achteraan van links naar rechts het bestuur van de WTC Staphorst-Rouveen: Henk Vos, Klaas Schra, Jouk Mussche, Henk Dunnink, Roelof Compagner, Dennis Schra en Roelof Troost

Vooraan de WTC sponsoren van links naar rechts:
Jan Bloemhof, Bert Bloemert, Henri Kisteman, Jan Kisteman en Theo Bouius

De WTC Staphorst-Rouveen is ontzettend blij te kunnen melden dat de sponsorcommissie er in is geslaagd om de contracten met alle shirt sponsoren te verlengen. Zowel de hoofdsponsor B+B Personeelsdiensten, als ook de sub-sponsoren Bloemhof en Pleiter Auto’s, Muziekcafe De Dissel, Rabobank Meppel-Steenwijk-Staphorst en Uitgaanscentrum Kisteman zullen de komende 3 jaren verbonden zijn aan de club. Voorzitter Roelof Compagner sprak een woord van dank uit aan het adres van iedere sponsor en benadrukte nogmaals hoe blij we zijn met de betrokkenheid van deze groep ondernemers. Mede namens alle leden overhandigde hij bloemen en een aandenken aan deze avond als dank voor hun steun. 

Alle sponsoren werden ontvangen bij Restaurant Stien in Staphorst voor het ondertekenen van de contracten en een hapje en een drankje met het bestuur van de wielerclub. De komende jaren blijft de WTC Staphorst-Rouveen met ondersteuning van deze mooie bedrijven ‘volop in beweging’, we gaan op naar de 300 leden met elkaar.