Extra informatie omtrent Corona virus

Normaal gesproken hebben we elk jaar 1 grote onderhoudsmorgen gepland staan op de laatste zaterdag van oktober. Echter dit jaar pakken we het iets anders aan dan normaal. Dit allemaal in verband met corona virus.
Dus geen grote groep bij elkaar maar meerdere zaterdagen plegen we onderhoud en of gaan we bezig met de aanleg van nieuwe tracks. Op deze manier kunnen we beter afstand houden en zijn de groepen niet groter dan 4 huishoudens in 1 groep.

Zoals je kan zien is er zeker nog wat te doen dus mocht je één of meerdere zaterdagen kunnen helpen je bent van harte welkom echter alleen na aanmelding! We starten om 8u. 

De planning voor de komende weken:

Zaterdagmorgen 17 oktober De Krieger

Zaterdagmorgen 24 oktober De Krieger

Zaterdagmorgen 31 oktober (nog te bepalen)

Zaterdagmorgen 7 november Bladblazen en watergaten herstellen

Meer info kan contact gezocht worden via een van de commissie leden (zie onze club - bestuur via deze link) of via de app-groep "MTB groep WTC".

Laat het de route commissie even weten als je ons wil helpen zodat we de planning hier op af kunnen stellen want een groepje met deze minimale aantallen zijn zo gevuld en het zou zonde zijn als je graag wil helpen maar we niet aan de richtlijnen van het RIVM kunnen houden.

 

 

 


Ook in 2020 gaan we de MTB route Staphorst onderhouden:

Jaarplanning 2020:
Dinsdagavonden: 18:30 - 21:00 uur
- 12 mei 2020  
- 7 juli 2020  
- 25 augustus 2020  
Zaterdagochtenden: 08:00 - 12:00 uur
- 28 maart 2020  
- 18 april 2020  
- 20 juni 2020  
- 19 september 2020  
- 17 oktober 2020 Voorbereiding groot onderhoud

Mocht je een keer willen helpen dan ben je van harte welkom, ook als u geen lid van Wielertoerclub Staphorst-Rouveen bent. We verzamelen meestal op de parkeerplaats van Talens Houthandel aan de Mr. JB Kanlaan. Vanuit daar gaan we het bos in. Soms gaan we rechtstreeks naar de plek waar onderhoud gepleegd gaat worden. Wil je helpen neem dan eerst even contact op. Catering en gereedschap is geregeld maar je mag altijd je eigen vertrouwde drinken en schep meenemen.